Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde. Foto: Peter de Koning, 2023.

Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma

Cultuur

Het muzikale evenement Live in Liempde op zondag 23 juni was in korte tijd uitverkocht. Een opsteker voor de organisatie, maar veel mensen grepen naast een kaartje. Zij krijgen op dezelfde dag een alternatieve lightversie aangeboden.

De eerste drie artiesten voor Live in Liempde zijn de afgelopen weken via social media bekendgemaakt. Singer-songerwriters Cornelius Leonardus en Marlene Bakker en cabaretier en theatermaker Jules Keeris maken in elk geval hun opwachting op de kleine bühnes. De vierde act is nog even geheim. Na zeven eerdere edities in en rond de dorpskern, verkast het evenement naar landgoed Velder. De mensen die een kaartje bemachtigden, krijgen daar intieme concertjes voorgeschoteld, onder meer in een huiskamer, op een veld en in een tuin.  

MISGEGREPEN

Er waren veel mensen die teleurgesteld misgrepen op tickets voor Live in Liempde. De organisatoren besloten hen daarop tegemoet te komen en regelden een alternatief. Tijdens een zogeheten light-versie treden in de huiskamer van Velder 17 de Boxtelse artiest Harry Hendriks en bassist Eric Coenen op. Tussendoor is er een korte wandeling met een gids over Velder en de tuin van de familie Van Boeckel, eigenaar van het landgoed. De tocht leidt bezoekers langs plekjes waar zij normaal niet mogen komen. 

Het alternatieve programma begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Meteen daarna start de gratis toegankelijke afsluiter Park Live. Voor de lightversie zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kosten 12,50 euro en zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar tickets.liveinliempde@gmail.com.. De organisatie van het muziekevenement gaat nog nadenken over hoe zij volgend jaar meer mensen toegang kan bieden. 

De organisatoren van Live in Liempde op landgoed Velder: vlnr William van Houtum, Ingrid Breuer, Trees van Nunen, Arjan Terlouw en Karin van Oekel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Het aankondigingsbord voor de laadpaal in de Sint-Jozefstraat werd in oktober vorig jaar al omgedraaid.
Er komt toch geen laadpaal in Sint-Jozefstraat Bouwen en wonen 10 uur geleden
Eerder maakten Paul Jongsma, Mitch Koningstein en Duane Domala deze muurschildering in de gymzaal van het Baanderherencollege.
Lokale historie in graffiti op grote houten wand MuBo 10 jaar 11 uur geleden
Logo
Stan van den Aker kon nog twee kaarsjes aansteken van de toch wel prijzige kandelaar die hij en zijn vrienden bestelden.
Stan en vrienden bestellen kandelaar van 180 euro op Boxtels terras Algemeen 13 uur geleden
Logo
Het kleinschalige popfestival Boer zoekt Band beleefde vorig jaar haar laatste editie vanwege het sluiten van café D'n Boer aan de Corpus. Komend weekend debuteert de opvolger ervan op de Markt: Boxtel on Stage.
Boxtel on Stage debuteert: 'We brengen reuring naar de Markt' Cultuur 8 mei, 14:00
Logo
Yvonne van den Biggelaar en haar man Marc worden in winkelcentrum Oosterhof overburen van elkaar. Yvonne gaat er namelijk de Primera runnen die woensdag 15 mei de deuren opent. Zij blijft op de achtergrond ook een dag in de week actief voor DA Drogisterij & Parfumerie Van den Biggelaar.
'Primera maakt aanbod Oosterhof nog completer' Zakelijk 8 mei, 12:00
Het gilde uit Gemonde bracht dinsdagavond een vendelgroet aan de nieuwe burgemeester van Sint-Michielsgestel Eiko Smid.
Nieuwe burgemeester Eiko Smid wil inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel leren kennen Politiek 8 mei, 11:00
Organiste Gonny van der Maten
Organist combineert polyfonie met romantische muziek Cultuur 8 mei, 10:00
Ateliermiddag basisschool De Beemden.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 8 mei, 09:35