RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:37:59    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 28 september 2014 14:46 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 14:59 uur

't Lambertje reikt prijzen uit

\'t Lambertje reikt prijzen uit

Op de foto: De bedrijfsleiders Bram Verhagen (links) en Ellen Wouters (rechts) van cafetaria 't Lambertje in winkelcentrum Oosterhof poseren met de winnaars Jo en Lasca van Erp van de jubileumloterij. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Cafetaria 't Lambertje, gevestigd in winkelcentrum Oosterhof in Boxtel-Oost, reikte zondag rond het middaguur prijzen uit aan de winnaars van de jubileumloterij. Daarmee werd tijdens de vierde editie van de Boxtel Oost Dag het vijfjarig bestaan luister bij gezet.

In totaal reikten de bedrijfsleiders Bram Verhagen en Ellen Wouters van de Boxtelse locatie tien prijzen uit. Jo en Lasca van Erp uit Boxtel gingen er vandoor met de eerste prijs. ,,We hebben een frietwagen aan huis gewonnen voor 40 personen", liet Jo weten. ,,We hebben tot oktober 2015 de tijd om na te denken hoe we daar invulling aan gaan geven, maar het wordt zeker een leuk feestje. Gisteren kregen we te horen dat we tot de winnaars behoorden, maar daarbij werd niet verteld welke prijs. Dit is natuurlijk een hele leuke verrassing."

De tweede prijs bestond uit een warm en/of koud buffet ter waarde van honderd euro en de derde prijs uit een ijsfiets gevuld met vijfentwintig liter ijs. ,,De overige winnaars hebben waardebonnen ontvangen", vertelde Ingrid van de Laar, die samen met echtgenoot Mari de twee cafetaria's in Boxtel-Oost en Gemonde exploiteert. ,,Ik sta in Gemonde achter de toonbank en Mari is het gezicht van onze zaak in winkelcentrum Oosterhof. Wij vonden de Boxtel Oost Dag een prima gelegenheid om de prijzen uit te reiken."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo