Deelnemertjes aan de DVG-trainingen van vorig jaar, met een diploma.
Deelnemertjes aan de DVG-trainingen van vorig jaar, met een diploma. Foto: eigen collectie.

Decoratief DVG-diploma voor dappere dribbelaars

Sport

De Liempdse voetbalvereniging DVG werft jeugdleden. Ze houdt in april en mei gratis vrije trainingen voor kinderen uit de groepen een tot en met vijf van de basisschool.

DVG biedt de oefenuurtjes niet voor het eerst. Het is al de zestiende keer dat schoolkinderen onder leiding van ervaren jeugdtrainers kennis kunnen maken met de voetbalsport. De vrije trainingen zijn in sportpark De Roode Bleek in Liempde, op de woensdagen 17 en 24 april en 15 mei. Ze duren telkens van 14.00 tot 15.00 uur. Ze bestaan uit allerlei speelse oefeningen, met en zonder bal.

De deelnemers mogen zelf bepalen hoe vaak ze meedoen. Voor alle voetballertjes ligt er woensdag 15 mei een DVG-dribbeldiploma klaar. Dat krijgen ze die dag na het sportieve uurtje.

AANMELDEN

Aanmelden is nodig, zodat de organisatie weet hoeveel kinderen er komen. DVG wil weten op welke dagen de kinderen meedoen, wat hun geboortedatum is en op welk telefoonnummer hun ouders bereikbaar zijn. Inschrijven kan door Kees Voets te mailen via keesvoets56@outlook.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Jan Hermens

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: jan.hermens@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 7 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 12 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 14 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 14 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59