Met maar liefst 24 medailles, waarvan zeventien gouden, heeft Defence Center Boxtel het dorp goed op de kaart gezet in Oss.
Met maar liefst 24 medailles, waarvan zeventien gouden, heeft Defence Center Boxtel het dorp goed op de kaart gezet in Oss. Foto: Eigen collectie

Defence Center Boxtel wint veel goud in Oss

Sport

Bij de clubontmoeting die Maruti Martial Arts uit Oss op Hemelvaartsdag organiseerde, zijn veel medailles naar Boxtel gegaan. De leden van Defence Center Boxtel (DCB) behaalden maar liefst zeventien keer goud. 

Coaches Atmane Qoubbane en Nabil Loubann wisten veel leden enthousiast te krijgen voor dit spar-toernooi. In totaal namen de Boxtelaren 24 prijzen mee naar huis. Omdat de groep zo groot was, schakelden zij wat extra hulp in. Dharsika Seevarajah, Ahmed Qoubbane en Jolijn van Eisden reisden mee naar Oss als scheidsrechter en Miranda Groeneveld en Corné Beekmans waren erbij als begeleiding voor de leerlingen van DCB.

WINNAARS

Het werd een wedstrijd om nooit te vergeten voor de deelnemers, trainers, begeleiders en de ouders op de bank. Volgens de coaches leek het alsof de leden deze dag boven zichzelf uitstegen. Zij spraken zelfs van een ‘gouden regen’. 

In de categorie tuls was er goud voor Lena Andrzejewski, Eshaal Ali Abbas, Izzah Ali Abbas en Vienna Verhoof. Het zilver ging naar Noa Gracia Beyers. Bij het sparren was de prijzenpot het grootst. Daar behaalden Kacper Andrzejewski, Inaya Raja, Enrico Frederico Benjamin Mazza, Corné Beekmans, Lena Andrzejewski, Dion Seevarajah, Jinthe Poot, Fiene Bergmans, Burhan Iftikhar, Lola Groeneveld, Aaliyah Zahraoui, Alan Dabrowicz en Jonah Groeneveld de eerste plaats. Zilver was er voor Lorenzo van Riel, Xawery Smusz, Vienna Verhoof en Mirhan Shouket. De bronzen plakken gingen naar Jaylano van Wassenaar, Rehan Ahmed Khan. 

De prijzenkast van Defence Center Boxtel heeft na Hemelvaartsdag dus een flinke uitbreiding gekregen. 

Met maar liefst 24 medailles, waarvan zeventien gouden, heeft Defence Center Boxtel het dorp goed op de kaart gezet in Oss.
Met maar liefst 24 medailles, waarvan zeventien gouden, heeft Defence Center Boxtel het dorp in Oss goed op de kaart gezet.
Met maar liefst 24 medailles, waarvan zeventien gouden, heeft Defence Center Boxtel het dorp goed op de kaart gezet in Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Zicht op de westgevel van het Wereldhuis. Bouwbedrijf Hendriks uit Oss werkt met een mobiele steiger die over de breedte van een hele verdieping omhoog kan worden gehesen.
'We vonden stukjes voegwerk en beton langs gevels Wereldhuis' Bouwen en wonen 9 uur geleden
Logo
De Proeftuin van Lionsclub Belles Amies trok zondag honderden bezoekers naar de tuin van vakschool SintLucas.
Proeftuin trekt kleine duizend bezoekers Cultuur 10 uur geleden
Logo
Afbeelding
Opbrengst oud papier fors lager door lage prijzen Algemeen 11 uur geleden
RKSV Boxtel  - Audacia 2-1
RKSV Boxtel bedwingt op eigen veld koploper Audacia Sport 13 uur geleden
Uitsnede archieffoto Brabants Centrum.
Jonkies bezorgen Irene een punt tegen de koploper Sport 14 uur geleden
Ad Dekker is trots op zijn benoeming als ambassadeur van de taekwondosport en zijn opname in de Hall of Fame.
Ad Dekker opgenomen in Martial Arts Hall Of Fame Sport 15 uur geleden
Uitsnede archieffoto van eerdere wedstrijd tussen MEP en Etten-Leur.
Hockeymannen MEP kunnen de titel ruiken Sport 15 uur geleden
De Dino van Boxtel doet mee aan Alpe d'Huzes! Zogenaamd dan. Een groepje vrijwilligers houdt een ludieke inzamelingsactie voor het goede doel met de Styracosaurus die op rotonde La Salle staat.
What's Up, Dino van Boxtel? Cultuur 16 uur geleden