Vijftig mannen- en twintig vrouwenteams strijden zaterdag 17 juni om de titel van het vijf tegen vijf-toernooi van ODC. De voetbalclub organiseert dat weekend ook feestavonden.
Vijftig mannen- en twintig vrouwenteams strijden zaterdag 17 juni om de titel van het vijf tegen vijf-toernooi van ODC. De voetbalclub organiseert dat weekend ook feestavonden. Foto: Hans Verberk, 2019.

Bier, muziek en voetbal tijdens feestweekend


Sport en plezier komen vrijdag 16 en zaterdag 17 juni samen in sportpark Wagenaars. Het feestweekend van ODC start op vrijdag met de Boxtelse Biercantus die de voetballers met de hockeyers van MEP organiseren. Een dag later is het vijf tegen vijf-toernooi.

De band 'Groots met een valse G' zorgt tijdens Biercantus voor muzikaal vermaak. Daags erna start het sportieve deel van het weekend. Na het voetbaltoernooi voor vijftallen is er een feestavond. Artiesten Die Ene Sjors en Bass Chaserz zorgen met hun muziek voor de sfeer. De entree van zaterdag is gratis. Voor vrijdag zijn kaartjes verkrijgbaar via de websites van ODC en MEP.