Esther van Overbeek (links) en Mieke te Brake vieren samen met het personeel en de kinderen het tienjarig bestaan van KDV De Toverboom in Esch.
Esther van Overbeek (links) en Mieke te Brake vieren samen met het personeel en de kinderen het tienjarig bestaan van KDV De Toverboom in Esch. Foto: Bas van den Biggelaar.

'KINDEREN ALTIJD OP NUMMER ÉÉN'


De Toverboom viert zijn tweede lustrum met markt 

Esther van Overbeek en Mieke te Brake sprongen tien jaar geleden samen in het diepe en openden De Toverboom. Een kinderdagverblijf aan de Ruiting in het buitengebied van Esch, inclusief peuter- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. Het tweede lustrum vieren ze zaterdag 10 juni met de Toverboomdag. 

De Toverboom begon in 2013 kleinschalig met twee leidsters en één kind. Inmiddels is het kinderdagverblijf uitgegroeid tot een team van elf werknemers en heel veel kinderen. Zij zijn verdeeld over drie groepen: een voor baby's van 0 tot 1,5 jaar, een voor dreumesen (1,5 tot 2 jaar) een peutergroep (2 tot 4-jarigen) en buitenschoolse opvang. Een hele onderneming dus.

 ,,Kinderen staan bij ons altijd op nummer één. Er is veel persoonlijke aandacht voor hen, maar ook voor hun ouders of verzorgers. We bouwen een band op met het hele gezin", aldus Esther en Mieke.

PENSEEL

Tijdens de Toverboomdag op 10 juni is iedereen tussen 10.00 en 14.00 uur welkom tijdens de feestelijke jubileummarkt op de locatie aan de Ruiting 2 in Esch. De kleintjes kunnen zich laten schminken door het Toverpenseel, er is een springkussen, de ijsboerderij zorgt voor lekkere ijsjes en er is een fotograaf aanwezig om gezinnen op de foto te zetten. Daarnaast trakteert het team van De Toverboom op iets lekkers.