Van links naar rechts, bovenste rij: Marcel van den Besselaar; Frans van Dun; Harold Potters en Alex Potters. Middelste rij: Kees Vermaire; Frans van den Besselaar en Joop van der Schoot. Onderste rij: Piet Mosink; Wim Meulendijk en Gerard van Eijndhoven.
Van links naar rechts, bovenste rij: Marcel van den Besselaar; Frans van Dun; Harold Potters en Alex Potters. Middelste rij: Kees Vermaire; Frans van den Besselaar en Joop van der Schoot. Onderste rij: Piet Mosink; Wim Meulendijk en Gerard van Eijndhoven. Foto: Karin van de Laar.

RKSV Boxtel: ambitieus aan de slag om schade te repareren

Sport

Het seizoen zit er weer op. Voetbalclub Boxtel heeft het zoals elk jaar prachtig afgesloten. De vrijwilligersavond was daarvoor een uitgelezen gelegenheid. Ook de jubilarissen – dit keer vijftien in getal – werden vrijdag op dat moment gehuldigd. Helma van der Ven werd uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Reden genoeg om dat met vele ‘roodwitten’ te vieren.

De jubilarissen kregen alle aandacht. Ieder met hun eigen verhaal. Met veel trots huldigde voorzitter Ties Pronk de feestelingen. Piet Mosink is zeventig jaar lid van ‘BOC’, zoals de club in de volksmond nog altijd wordt aangeduid. Piet Derks, Wim Meulendijk en Gerard van Eijndhoven zijn de fiere ‘zestigers’. Frans van den Besselaar, Joop van der Schoot, Geert-Jan van Heesch, Hans Verberk en Kees Vermaire hebben er een halve eeuw in het rood en wit opzitten en Marcel van den Besselaar, Michael Ossenblok, Frans van Dun, Jeroen Meulendijk en de tweeling Harold en Alex Potters zijn vier decennia lid.