De kampioenen van tennisvereniging Munsel. Van links naar rechts: Maud van Beers, Sanne van de Leuvert, Marli de Jong en Cooper Linsen. Op de foto ontbreekt Joep Pluijmakers.
De kampioenen van tennisvereniging Munsel. Van links naar rechts: Maud van Beers, Sanne van de Leuvert, Marli de Jong en Cooper Linsen. Op de foto ontbreekt Joep Pluijmakers. Foto: eigen collectie.

Jeugdspelers tennisclub Munsel zijn kampioen


Team Groen 1 van tennisclub Munsel, met spelers tussen de tien en twaalf jaar, hoefde tweede pinksterdag in eigen huis maar een partij te winnen van Helmond om kampioen te worden van de voorjaarscompetitie. Dat lukte, de vlag mocht uit. Het werd zelfs 6-0.

Groen 1, bestaand uit Maud van Beers, Sanne van de Leuvert, Marli de Jong, Cooper Linsen en Joep Pluijmakers won alle partijen. Een overtuigende zege. Binnen de club bestonden hoge verwachtingen van dit team. Het heeft die waargemaakt.

Groen 2 had het uit in Oirschot moeilijker en verloor met 1-5. Dit team wisselt goede en slechte dagen af.

Team Oranje is een leeftijdscategorie jonger. Het tenniste bij Wolfsbosch in Vught en werd er dagkampioen. Komende zondag kan het in eigen huis de overkoepelende titel in de wacht slepen.

De Boxtelse junioren kunnen zondag 4 juni in eigen huis de tweede plek in de competitie behalen. Die is goed voor promotie naar de derde klasse.


q De kampioenen van tennisvereniging Munsel. Van links naar rechts: Maud van Beers, Sanne van de Leuvert, Marli de Jong en Cooper Linsen. Op de foto ontbreekt Joep Pluijmakers. Foto: eigen collectie.