Fred Fisser maakt zich op voor zijn zeventiende Kennedymars. De Boxtelaar haalt met zijn deelname sponsorgeld op voor de stichting Kinderen Kankervrij.
Fred Fisser maakt zich op voor zijn zeventiende Kennedymars. De Boxtelaar haalt met zijn deelname sponsorgeld op voor de stichting Kinderen Kankervrij. Foto: Marc Cleutjens.

Fred Fisser loopt tachtig kilometer voor Kika

Fred Fisser (52) uit Boxtel spant zich op sportieve wijze in voor stichting Kinderen Kankervrij( KiKa). Hij doet 1 en 2 juli mee aan de Kennedymars in Someren en laat zich sponsoren voor het goede doel.

Twee- tot driemaal per week veertig kilometer wandelen. Makkie. Fisser houdt van lopen, het liefst lange afstanden. Hij begint dan ook al aan zijn zeventiende Kennedymars. De Boxtelaar gaat tachtig kilometer wandelen. Hem sponsoren kan via www.actievoorkika.nl/fred-wandelt-voor-kika.

Fisser liet zich bij het opzetten van zijn actie inspireren en ondersteunen door Patrick van den Aker, de Boxtelse marathonloper die al diverse keren de 42 kilometer en 195 meter voltooide voor KiKa.