Combinatie95 helpt woensdag 7 juni met het opruimten van zwerfvuil in Selissenwal. Dat is ook een heet hangijzer in de wijk: diverse bewoners zetten zich al vrijwilliger in om de buurten schoner te maken. Zo ook met het initiatief Foetsie!
Combinatie95 helpt woensdag 7 juni met het opruimten van zwerfvuil in Selissenwal. Dat is ook een heet hangijzer in de wijk: diverse bewoners zetten zich al vrijwilliger in om de buurten schoner te maken. Zo ook met het initiatief Foetsie! Foto: Peter de Koning.

Combinatie95 helpt inwoners Selissenwal met opruimen

Politiek

Zwerfvuil opruimen én maatschappelijke onderwerpen bespreken. De partij Combinatie95 houdt haar volgende editie van Prikpraat woensdag 7 juni in de wijk Selissenwal, waar zwerfvuil een heet hangijzer is.

Terwijl de politici de buurt opruimen, kunnen bewoners de partijleden benaderen met vraagstukken die leven in de wijk. Iedereen kan meedoen. De start om 19.00 uur is bij de Prinses Amaliaschool. De omgeving daarvan wordt opgeschoond, net als de wandelroute langs de Dommel. Combinatie95 zorgt voor materialen.