Afbeelding

Mannen MEP passeren grens honderd competitiedoelpunten

Sport

De mannen van hockeyclub MEP klopten zondag thuis in de laatste competitiewedstrijd Berkel Enschot met 6-1 en passeerden daarmee de magische grens van honderd gescoorde competitiedoelpunten. Een record in de geschiedenis van de Boxtelse vereniging. De vrouwen verloren zondag hun laatste wedstrijd met 1-0 van Zwart Wit in Breda. 

Zowel de mannen als de vrouwen van MEP vallen buiten de prijzen en sluiten de competitie af met een vierde plaats. Voor de vrouwen een opsteker, maar voor de  mannen een tegenvaller.

Coach Rein Scheenstra had bij aanvang van de competitie voor zijn jonge ploeg een voorzichtige zesde plaats in gedachten. Het linkerrijtje zou net haalbaar moeten zijn. Het werd een keurige vierde plaats en daarmee werd de doelstelling ruimschoots gehaald. Zondag in Breda verloor zijn ploeg met 1-0 van de nummer twee Zwart Wit. 

,,In het eerste kwart lieten we ons afbluffen en werden we volledig overdonderd door de dadendrang van de kampioenskandidaat”, aldus Scheenstra. ,,Toen viel ook de openingstreffer. In dat soort fases zijn we nog te onvolwassen en dat z..