Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk, 2018.

B & W(eetjes)

Verkeer en bereikbaarheid zijn thema's die leven in Boxtel. Inwoners krijgen tot en met 7 juni in een online enquête van de gemeente de gelegenheid hun mening over deze onderwerpen te geven. Dat meldde wethouder Fred van Nistelrooij dinsdag na afloop van de wekelijkse vergadering van B en W. De vragenlijst is sinds eergisteren te vinden op www.boxtel.nl. ,,Het huidige verkeers- en vervoersplan dateert uit 2008. Dat is aan vernieuwing toe. We zijn daarmee bezig en willen graag inbreng vanuit de inwoners", aldus Van Nistelrooij.

Onderzoek dienstverlening WegWijs

Bij WegWijs kunnen inwoners onder andere terecht met vragen over jeugdzorg. Hoe de dienstverlening van het loket bij welzijnsorganisatie ContourdeTwern op dit vlak ervaren wordt en of er verbeterpunten zijn, dat laat de gemeente Boxtel tot en met 2024 nagaan, aldus wethouder Désiré van Laarhoven. Stuurt WegWijs mensen van het kastje naar de muur? Zijn de antwoorden begrijpelijk? Volgen toegezegde reacties op tijd? Onderzoeksbureau Magis vroeg het jeugdzorgcliënten die bij het loket aanklopten. En dat gebeurt ook dit en volgend jaar nog. Het onderzoek kost een kleine 12.000 euro.

Het centrale loket van welzijnsorganisatie ContourdeTwern is gevestigd in Sint-Ursula aan de Baroniestraat. Foto: Albert Stolwijk, 2018.