Vijftig mannen- en twintig vrouwenteams strijden zaterdag 17 juni om de titel van het vijf tegen vijf-toernooi van ODC. De voetbalclub organiseert dat weekend ook feestavonden.
Vijftig mannen- en twintig vrouwenteams strijden zaterdag 17 juni om de titel van het vijf tegen vijf-toernooi van ODC. De voetbalclub organiseert dat weekend ook feestavonden. Foto: Hans Verberk, 2019.

Feestweekend ODC: sport, bier en muziek

Voetbalvereniging ODC viert vrijdag 16 en zaterdag 17 juni feest. In sportpark Wagenaars is op vrijdag Biercantus, een dag later vindt er het vijf tegen vijf-toernooi plaats.

Biercantus organiseert de voetbalclub samen met de hockeyers van MEP. Cantusband 'Groots met een valse G' zorgt voor de muzikale begeleiding. Daags erna strijden vijftig mannenteams en twintig vrouwenploegen uit de hele regio om de felbegeerde vijf tegen vijf-titel. Na het toernooi, dat voor de elfde keer wordt gehouden, start een spetterende feestavond. Artiesten Die Ene Sjors en Bass Chaserz zorgen met hun muziek voor de sfeer. Entree is gratis. 

KAARTEN

Voor Biercantus en het voetbaltoernooi zijn nog kaarten te koop op de website www.ticketkantoor.nl.