Hemelvaartsdag: kopij eerder aanleveren

In verband met Hemelvaart komt Brabants Centrum volgende week een dag eerder uit: op woensdag 17 in plaats van donderdag 18 mei. Daardoor worden ook alle aanlevertijden voor onder meer (sport-)verslagen, aankondigingen van activiteiten en kerkberichten vervroegd. 

Verenigingen en correspondenten kunnen verslagen van activiteiten die in het weekeinde van 13 en 14 mei plaatsvinden tot maandag 15 mei uiterlijk 12.00 uur aanleveren. Overige kopij dient dinsdag 16 mei om 12.00 uur in het bezit van de redactie te zijn. Berichten die te laat zijn voor de deadlines, worden in de BC-nieuwsapp gepubliceerd. Die is te downloaden via Google Play Store en de App Store. Daarop verschijnt het nieuws dagelijks.

Abonnees moeten er rekening mee houden dat in sommige wijken de krant niet op woensdagavond, maar op donderdag wordt bezorgd. Het redactiekantoor aan de Prins Bernhardstraat 5 is op donderdag 18 en vrijdag 19 mei gesloten. Eventuele bezorgklachten kunnen telefonisch of per e-mail worden doorgegeven.