Afbeelding
Foto: Henk van Weert.

Moederdagactie: Op de koffie in Croonpassage

Zakelijk

Alle winkeliers van de Croonpassage in hartje Boxtel doen zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 15.00 uur mee aan een Moederdagactie vol verwennerijen en aanbiedingen. Zo trakteren professionele barista’s alle bezoekers op een gratis en bijzonder kopje koffie. De hele passage wordt omgetoverd tot een terras. Én er is muziek.

Bezoekers aan de Moederdagactie van passage De Croon maken kans op tweehonderd euro shoptegoed. Dat bedrag is te winnen tijdens een quiz met vragen over alle ondernemers in de passage. Naast de hoofdprijs zijn er nog veel andere cadeaus. 

Restaurant Lunch bij Trots verkoopt bijzondere taartjes die speciaal voor deze dag gemaakt worden. Iris Kappers zorgt onder andere voor een professionele hairworkshop en colorcheck. Bij Elan Bikes Support kunnen mensen een gratis proefrit op een bakfiets maken. True Health Club geeft een gratis inbody meting. Deze uitgebreide gezondheidscheck duurt ongeveer tien minuten. 

Schoenmode Durlinger, La Gare Clothing en Junior Kids hebben alleen deze dag verrassende lente-deals, terwijl Ring & Go en Holland & Barrett leuke Moederdag-gifts presenteren.

BUCHESTELLE

Voor de kinderen wordt een groot springkussen neergezet en de muzikale omlijsting is in handen van het duo Lucas & Eva en tussen 11.00 en 12.45 uur speelt ook seniorenorkest Buchestelle. De gratis kopjes koffie worden uitgedeeld door cateraar Guus.