Marc van den Biggelaar en zijn vrouw Yvonne kijken met gepaste trots terug op de afgelopen tien jaar. DA Van den Biggelaar is een begrip in Boxtel.
Marc van den Biggelaar en zijn vrouw Yvonne kijken met gepaste trots terug op de afgelopen tien jaar. DA Van den Biggelaar is een begrip in Boxtel. Foto: Jan Hermens.

Tweede lustrum DA Van den Biggelaar

Zakelijk

Spannend vonden Marc en Yvonne van den Biggelaar hun stap wel. Maar vanaf het eerste moment bleek hun keuze om zelfstandig ondernemer te worden de juiste. Nu, tien jaar later, is DA BeautyX drogisterij-parfumerie Van den Biggelaar een vaste waarde in winkelcentrum Oosterhof en een begrip in Boxtel.

,,Destijds nam ik de winkel over van Van der Doelen”, vertelt Marc. ,,Ik werkte voor die organisatie, maar verloor vanwege een reorganisatie mijn baan. We konden kiezen uit een zaak in Drunen of in Boxtel. Het is Boxtel geworden. Daar kennen we de mensen. Bovendien is Oosterhof goed bereikbaar en klanten kunnen er gratis parkeren.”

RENOVATIE

Destijds werd er al nagedacht over een renovatie van het winkelcentrum in Boxtel-Oost. Marc: ,,Dat heeft uiteindelijk nog wel een poos geduurd. Het resultaat mag er echter zijn. Als je kiest voor een verbouwing, dan moet je er ook vol voor gaan. Dat hebben we gedaan. De heropening was gisteren, woensdag 10 mei, precies een jaar geleden.”