De vijftigste editie van de Boxtelse avondvierdaagse beleefde een feestelijke intocht.
De vijftigste editie van de Boxtelse avondvierdaagse beleefde een feestelijke intocht. Foto: Hans van Doorn, 2022.

START IS ELKE DAG ERGENS ANDERS

Avondvierdaagse Boxtel feestje voor wandelaars

De Boxtelse avondwandelvierdaagse staat van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni op het programma. Voorinschrijven kan tot en met zaterdag 3 juni. 

De wandelaars starten elke dag ergens anders. Dinsdag bij gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7, woensdag vanaf De Walnoot, Reginahof 1, donderdag bij de Sint-Theresiaschool, Lennisheuvel 52 in Lennisheuvel en vrijdag vanuit het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd 3. Deelnemers kunnen vijf of tien kilometer lopen. De eerste drie dagen starten zij tussen 18.00 en 19.00 uur, op de slotdag beginnen de lopers op de langste afstand om 17.30 uur en op de kortste om 18.30 uur. De finish is op de Markt.

Het is de 51e keer dat het wandelevenement wordt gehouden, maar de eerste editie die De Keistampers organiseert onder de vlag van seniorenvereniging Boxtel. 

Inschrijven met medaille kost 3,90 euro en zonder 2,40 euro. Wie zich niet van tevoren aanmeldt, betaalt een euro meer. Leden van de seniorenverenigingen in de gemeente Boxtel mogen gratis meelopen. Aanmelden via www.dekeistampers.nl.