Afbeelding
Foto: eigen collectie.

Gildenbonds nodigt uit om mee te blazen op Stapelen

Verenigingen

De Gildenbondsharmonie verzorgt zaterdagmiddag 10 juni een concert tijdens Boxtels Dorpsfeest. Blazers van andere muziekverenigingen zijn welkom om mee te komen spelen bij de spiegeltent in kasteelpark Stapelen. Deelname is gratis.

Muzikanten die belangstelling hebben, moeten minimaal op B-niveau spelen, enige orkestervaring hebben en minimaal de helft van acht repetities bijwonen. Die repetities zijn op donderdagavond vanaf 20.00 uur in de Tijberzaal aan de Baanderherenweg. Vanavond, donderdag 4 mei is de eerste oefenavond. 

Ook zijn er twee maandagavonden ingeroosterd: op 15 mei en 5 juni. Bovendien wordt op de dag van het optreden voorafgaand nog even geoefend. Het concert, waaraan solistische medewerking wordt verleend door de vocalisten Fenne van Wuijtswinkel en Harry Hendriks, begint om 15.30 uur.

REPERTOIRE

Op de website van de vereniging is meer informatie te vinden en kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven. De werken die worden uitgevoerd zijn onder andere Star Wars Saga (Williams/De Meij), Blue Lake Overture (Chance), Rumanian Dances (Paul Dzon), Fanfare For The Common Man (Copland/Schneider) en Funk Factory (Haberlin).