De wandeling voert door bos en hei.
De wandeling voert door bos en hei. Foto: Albert Stolwijk, 2019.

TOCHTEN DOOR GROENE ACHTERTUIN VAN BOXTEL


Twee dagen wandelen door Kampina

KBO/De Keistampers houdt zaterdag 6 en zondag 7 mei weer de jaarlijkse wandeltocht door natuurgebied Kampina. De start is dit keer op een nieuwe locatie, namelijk bij B&B D'n Hop aan Luissel 19 in Boxtel.

Er zijn wederom vier afstanden te lopen: 7, 15, 20 en 30 kilometer. Alle routes zijn voorzien van duidelijke pijlen. De starttijd voor de 30 en 20 kilometer is tussen 08.00 en 10.00 uur en voor de 15 en 7 kilometer tussen 09.00 en 11.00 uur. 

Door de nieuwe startlocatie is het mogelijk dat ook deelnemers aan de kortste afstand snel de Kampina in gaan. Alle routes komen ook terug bij D'n Hop en op de kortste na hebben ze allemaal een rustpunt onderweg. Op de startlocatie zijn koffie, thee, frisdrank en broodjes verkrijgbaar tegen contante betaling.

D'n Hop is niet per openbaar vervoer te bereiken en er kan niet gepind worden. Wel zijn er toiletvoorzieningen aanwezig en is er voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Wandelaars betalen drie euro voor deelname, ongeacht de afstand. Kinderen tot en met 12 jaar en leden van seniorenvereniging Boxtel mogen gratis deelnemen. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 5 mei 16.00 uur via het aanmeldingsformulier op de website www.dekeistampers.nl


t De routes voeren door bos en hei. Foto: Albert Stolwijk, 2019.