Het eerste herenteam padel van LTV De Merletten met vlnr: Lex Enklaar, Pepijn van Hal, Jeroen van Beers, Bas Kuijten, Rob van Thiel en Pascal de Jager.
Het eerste herenteam padel van LTV De Merletten met vlnr: Lex Enklaar, Pepijn van Hal, Jeroen van Beers, Bas Kuijten, Rob van Thiel en Pascal de Jager. Foto: eigen collectie.

Topstart in hoofdklasse voor padelploeg De Merletten

Sport

Het eerste herenteam padel van de Boxtelse tennisclub LTV De Merletten heeft tweede paasdag de eerste competitiewedstrijd met 4-0 gewonnen van Kimbria uit Maastricht. De ploeg kent daarmee een goede start op het hoogste landelijke niveau.

De Merletten kwam op een 2-0 voorsprong door zeges van het duo Jeroen van Beers en Pepijn van Hal (6-0, 6-3) en het tweetal Lex Enklaar en Rob van Thiel (6-2, 7-6). In de derde wedstrijd wisten Van Thiel en Van Beers samen het setverlies om te buigen: 6-7, 6-1, 6-1. Pascal de Jager en Van Hal wisten ook het laatste punt in de wacht te slepen door hun sets met 6-4 en 6-1 te winnen.

De Boxtelse padelspelers wisten vorig jaar te promoveren en komen nu voor het eerst uit in de hoofdklasse, de hoogste landelijke klasse van de padelcompetitie. Zondag 16 april staat de uitwedstrijd tegen Van Duren Padel in Son op het programma.