Noor Janssen (links) en Myranda van der Sanden organiseren de Essche editie van The Masked Singer.
Noor Janssen (links) en Myranda van der Sanden organiseren de Essche editie van The Masked Singer. Foto: Rens van den Elsen.

Esch is nieuwsgierig: wie zit er in de pakken?

Cultuur

Het is dé vraag die momenteel op ieders lippen brandt in Esch: wie stappen er zaterdag 15 april in de pakken voor The Masked Singer? Alleen Noor Janssen en Myranda van der Sanden (en hun partners) weten daar het antwoord op... en zij houden hun lippen stijf op elkaar. ,,We worden van alle kanten bestookt, maar dat is juist leuk.”

Het idee voor een Essche editie van het populaire RTL 4-programma The Masked Singer, ontstond tijdens de bekendmaking van prins carnaval. Ton van Dijck werd in november langzaam onthuld nadat hij, verscholen in een prachtig pak, op het podium zijn opwachting maakte. ,,Toen zei Noor tegen mij: ‘zou het niet leuk zijn om zoiets voor Esch te organiseren. Ik vond het meteen een prachtig idee en we zijn direct aan de slag gegaan”, vertelt Myranda. 

Dat het flink wat organisatiekracht vergde, daar hadden de twee actieve Esschenaren niet bij stilgestaan. ,,Er kwam stiekem veel bij kijken. Maar nu het steeds dichterbij komt, worden we almaar enthousiaster”, aldus Noor.