Bij het tankstation aan de Industrieweg 18 zijn nu brandstoffen van Shell verkrijgbaar. Vanaf woensdag gelden er kortingen.
Bij het tankstation aan de Industrieweg 18 zijn nu brandstoffen van Shell verkrijgbaar. Vanaf woensdag gelden er kortingen. Foto: eigen collectie.

Brandstof voor auto én voor de inwendige mens

Economie

Tal van acties markeren volgende week het feit dat Shell een locatie heeft aan de Industrieweg 18. Naast kortingen zijn er morgen, vrijdag 31 maart van 11.00 tot 13.00 uur extra activiteiten.

Automobilisten kunnen van de officiële opening profiteren. Vanaf komende woensdag 28 maart tot en met zaterdag 8 april gelden er kortingen op de brandstoffen en op de vers belegde broodjes van Frais du jour, de nieuwe broodjeszaak bij het tankstation. ,,Ideaal voor mensen die op bedrijventerrein Ladonk werken en toe zijn aan een smakelijke lunch”, stelt Marc Blonk.

Hij is manager categories bij ENVIEM Retail, de eigenaar van het tankstation (voorheen een Esso-pomp) en de broodjeszaak. ,,Komende vrijdag vieren we de opening met een dj en een promotieteam. Bezoekers kunnen dan al kennismaken met al het lekkers dat Frais du jour te bieden heeft. Daarnaast kunnen ze natuurlijk hun auto van brandstof voorzien.” Achttien verschillende brandstoffen biedt de Shell. 

De verbouwing is overigens al een klein poosje achter de rug, dus er wordt al volop gebruik gemaakt van het benzinestation. 

Blonk geeft aan dat er behalve de huidige full bakery nog een extra faciliteit bij komt. ,,We realiseren hier binnenkort ook een carwash.” Een exacte datum is nog niet bekend. 

GOEDE KANSEN

De manager verwacht dat de shop met verse versnaperingen in trek zal zijn: ,, Ik zie goede kansen voor Frais du jour. Bij mijn weten heeft Ladonk geen broodjeszaak, ik denk dat we zeker in een behoefte voorzien.”