Diverse modellen, mannen, vrouwen en kinderen, presenteerden op de catwalk in De Rechter en Deegeluk nieuwe voorjaarsmode.
Diverse modellen, mannen, vrouwen en kinderen, presenteerden op de catwalk in De Rechter en Deegeluk nieuwe voorjaarsmode. Foto: Bas van den Biggelaar.

Modeshow met high tea strak uitverkocht

Economie

Voorjaarsmode buiten op een catwalk onder een lentezonnetje presenteren, dat is ideaal. De organisatie van de modeshow die zondag in Boxtel plaatsvond, voorzag dat vooral het zonnetje er niet inzat. Het evenement werd dan ook binnen bij restaurant De Rechter en lunchroom Deegeluk gehouden en was strak uitverkocht.

Modezondag was in eerdere jaren buiten op de Markt, maar weersomstandigheden bepaalden dan deels het succes van zo’n show. Door naar binnen te gaan, werd de invloed van de elementen dit keer uitgevaagd. 

Korte linnen broeken, stijlvolle mouwloze tops en een gouden pak. Jonge, en iets oudere, modellen showden de nieuwste modetrends. In Deegeluk  en De Rechter genoten de aanwezige vrouwen behalve van de kleding, ook van een heerlijke high tea.

Een rode loper sierde beide horecagelegenheden. Kledingzaken Shoeby, Diaan, La Gare en Blau én cadeauwinkel Hip For You bundelden hun krachten om het drukbezochte event te organiseren. Het vormde de aftrap van een nieuw seizoen Bruisend Centrum Boxtel.