DVG met drie punten terug naar Liempde

Na een weinig enerverend duel met het Bossche BVV ging DVG zondag met drie punten op zak terug naar Liempde. Een resultaat waar de ploeg vooraf zeker voor getekend zou hebben. 

Een late treffer betekende de volle winst en een mooie opsteker voor de komende weken. Dit resultaat werd bereikt zonder een aantal vaste krachten. DVG begon sterker aan de wedstrijd dan BVV maar veel mogelijkheden leverde dit niet op. 

Bart van Ruremonde moest door een knieblessure al snel het veld verlaten. Soufian Haddouch viel voor hem in. Deze jeugdige DVG'er liet een meer dan verdienstelijke indruk achter en ontpopte zich tot een ware plaag voor de Bossche defensie. 

Voor rust gebeurde er verder weinig. Tim Roovers kopte naast het doel van de thuisploeg, dat was zo ongeveer het grootste wapenfeit van DVG.

In de tweede helft, waarin Bart van der Pas Roy Groenendaal verving, ontstond een meer spannend dan goed duel. De erbarmelijke grasmat hielp niet. Desalniettemin creƫerden de Liempdenaren een aantal puike kansen, maar niet direct met resultaat. De BVV-doelman reageerde voortreffelijk op een schot van Haddouch dat meer verdiend had. In de 85e minuut leverde een zwabberbal van Van der Pas alsnog de broodnodige en zwaarbevochten maar zeker niet onverdiende drie punten op.