Het plaatselijke Theaterkoor Tint zong met enthousiasme eigentijdse nummers en gebruikte daarbij diverse attributen, zo was te zien tijdens de Culturale, de opening van het culturele seizoen, in september 2022.
Het plaatselijke Theaterkoor Tint zong met enthousiasme eigentijdse nummers en gebruikte daarbij diverse attributen, zo was te zien tijdens de Culturale, de opening van het culturele seizoen, in september 2022. Foto: Peter de Koning, 2022.

Muzikale tijdreis Voices en Tint in De Serenade

Algemeen

Het popkoor Voices en de theaterzanggroep Tint delen zaterdag 18 maart het podium van De Serenade. Aan de Oude Dijk 117 nemen de muzikale gezelschappen de bezoekers mee op een muzikale reis door de tijd. 

Swingende pop, rock maar ook breekbare luisterliedjes: het programma van de twee koren mag gerust gevarieerd worden genoemd. Met muziek van Danny Vera, Coldplay, Adèle en Ed Sheeran krijgen luisteraars herkenbare muziek die boeit en prikkelt om mee te bewegen of gezellig mee te neuriën of te zingen.

Theaterkoor Tint bijt het spits af. Dit brengt pop- en rockmuziek met drama- en theaterelementen. Onder muzikale leiding van Dave Hanhart varieert het repertoire van Avicii tot hardrock van Deep Purple en sensuele ritmes van Alvaro Soler. 

De vijfendertig zangeressen en zangers van Popkoor Voices zingen op hun beurt op gepassioneerde wijze Engels- en Nederlandstalige hits. Nummers van artiesten als Danny Vera, Coldplay, Adèle en Ed Sheeran zijn enkele voorbeelden.

Onder leiding van dirigente Miriam van den Boer en met begeleiding van een orkest van vier muzikanten, zal het concert op 18 maart vanaf 20.00 uur losbarsten. Entree bedraagt zes euro. Kaarten bestellen kan via www.deserenade.nl