Essche Boys deelt in eigen huis punten met WEC uit Wijbosch

Slechts een punt hield Essche Boys zondag over aan het thuisduel met WEC uit Wijbosch. Hoewel beide ploegen best wat kansen creƫerden, scoorden ze niet.

De thuisploeg domineerde vanaf de eerste minuut en kreeg al snel een goede kans. Julio van Ginkel kopte een voorzet terug, waarna Jasper Vorstenbosch vanuit de stuit net overschoot. Via Luuk Wolfs en Quint den Ouden werd Essche Boys opnieuw gevaarlijk. De keeper van de tegenstander kon een geplaatst schot nog net keren. De gasten lieten zich ook niet onbetuigd, maar zagen een uitbraak stranden in de blauwwitte verdediging.

Na rust kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Beide elftallen kregen nog wat mogelijkheden om de score te openen, maar benutten die niet. Namens de gastheren stuurde Lars van Wanrooij Wolfs weg. Die omspeelde de keeper. Een verdediger kon de bal echter wegwerken voor die in het lege doel geplaatst kon worden.

Aan de andere kant haalde Tim van Velthoven de bal van de doellijn. Zo bleef het 0-0. Zondag 12 maart speelt Essche Boys uit bij Nieuw Woensel in Eindhoven, de aftrap is om 14.30 uur.