Taekwondoschool Dekker was met veertien leerlingen present in Rotterdam. Die sleepten meerdere medailles in de wacht, in alle kleuren.
Taekwondoschool Dekker was met veertien leerlingen present in Rotterdam. Die sleepten meerdere medailles in de wacht, in alle kleuren. Foto: eigen collectie.

TAEKWONDO-KA'S NAAR ROTTERDAM

Leerlingen TS Dekker vullen prijzenkast aan

Een hele delegatie van taekwondoschool Dekker reisde zondag 5 maart af naar de stad van Feyenoord voor deelname aan de Open Taekwondo Rotterdam-cup. De sporters keerden met twaalf medailles huiswaarts.

De deelnemers begonnen zoal gebruikelijk met verplichte schijngevechten. Na dit onderdeel kwam het sparren aan bod. De taekwondo-ka's lieten een hoog niveau zien. De uitslagen mogen er dan ook zijn, stelt master Ad Dekker. Hij genoot van de verrichtingen van zijn pupillen.

Eerste plaatsen bij het sparren waren er voor: Bana Zaeter, Raghad Alshiaani en Lamar Zaeter. Quint van der Heijden, Dexter van der Vleuten en Saja Zahraoui behaalden op dit onderdeel een zilveren plak. Op een derde plaats eindigden: Loubna Driouch, Arash Rasekh, Lina El Alami, Ikram El Alami en Bret Termeer. Rayaan Suhooli werd derde bij de discipline tuls. Kaj van de Meulengraaf en Razan Alshiaani vielen buiten de prijzen.


p Taekwondoschool Dekker was met veertien leerlingen present in Rotterdam. Die sleepten meerdere medailles in de wacht. Foto: eigen collectie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding