'SAMEN ETEN WERKT VERBINDEND'


Protestantse Gemeente nodigt gasten aan tafel uit

De Protestantse Gemeente Boxtel kent het project Samen aan Tafel. Dit houdt in dat wie wil, eens per maand in ontmoetingscentrum De Schakel aan de Clarissenstraat 18 kan komen eten. Maandag 27 maart is er weer een bijeenkomst.

De gezamenlijke maaltijden zijn voor belangstellenden van alle gezindten en alle leeftijden. Die van 27 maart start om 18.00 uur. Deelnemers zijn vanaf 17.45 uur welkom.

Samen eten werkt verbindend, aldus de initiatiefnemers. Het kan inspirerend zijn om in gesprek te gaan met tafelgenoten. De Protestantse Gemeente biedt een eenvoudige, maar voedzame maaltijd tegen een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. De volgende bijeenkomsten zijn ook al gepland, steeds op maandag: 24 april, 22 mei en 26 juni.

AANMELDEN

Wie er 27 maart bij wil zijn, kan zich aanmelden via samenaantafel@pg-boxtel.nl of telefonisch nĂ¡ 18.00 uur bij Andrea Peters, 06-12 22 47 44. Dit kan tot 23 maart. Wie dieetwensen heeft, wordt verzocht die door te geven. In overleg zoekt de organisatie met belangstellenden die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben, naar een passende oplossing.