Wijkagent Hicham Argani en boa Samuel Krebaum maakten dinsdag kennis met de buurtbewoners van Selissenwal in de Kletskamer.
Wijkagent Hicham Argani en boa Samuel Krebaum maakten dinsdag kennis met de buurtbewoners van Selissenwal in de Kletskamer. Foto: Linda van de Wiel.

What’s Up, Anouk, Gwen & Lina?

Jongeren

Het was dinsdagmiddag gezellig druk in de Kletskamer in de Van der Aastraat in de Boxtelse wijk Selissenwal. Wijkagent Hicham Argani en buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) Samuel Krebaum waren aanwezig om kennis te maken met buurtbewoners. Anouk Willems (9), Gwen Pennings (10) en Lina Bouras (5) kwamen een kijkje nemen om deze twee stoere kerels te ontmoeten. 

Wat leuk dat jullie hier vanmiddag zijn meiden. Wat vinden jullie van Samuel en Hicham? Anouk: ,,Hicham is de liefste wijkagent die ik ken. Hij toetert altijd als hij me ziet en soms doet hij zelfs de sirene en de zwaailichten aan. Ik vind hem heel cool. Samuel is een boa. Ik weet niet precies wat hij doet. Ik denk dat hij boeven vangt.” Gwen: ,,Ik ben hier voor het eerst, maar ik vind ze allebei wel cool. Ik denk dat een boa een soort Paw Patrol is.”

Vind je dat de politie belangrijk werk doet? Gwen: ,,Ja, super belangrijk. Politieagenten helpen mensen en pakken boeven op. Laatst liep ik op straat en zag ik een politieagent achter een jongetje aanrennen. Ik denk dat hij iets stouts gedaan had.” Anouk: ,,Ik vind de politi..