Team De Horntreffers, op deze archieffoto in het rood, won maandag overtuigend. Wim van Aarle, die hier achter de tafel staat, was er wegens een blessure niet bij. Hans van Weert (linksachter op de foto) wel.
Team De Horntreffers, op deze archieffoto in het rood, won maandag overtuigend. Wim van Aarle, die hier achter de tafel staat, was er wegens een blessure niet bij. Hans van Weert (linksachter op de foto) wel. Foto: Hans Verberk, 2019.

TAFELTENNISSERS BRTC PAKKEN COMPETITIEDRAAD WEER OP


Overtuigende zege van De Horntreffers


Recreatief tafeltennis

De derde speelronde van de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) is maandag begonnen. Het mag geen verrassing heten dat The A-Team op de oude voet verder ging. Ook De Horntreffers won overtuigend, van Taverbo 3.

Wist De Dommel/Taverbo in de tweede speelronde nog twee punten van de nummer één af te snoepen, dat lukte dit keer niet. Toon van Geel en Ad de Man deden hun uiterste best, maar Mitchell van den Engel en Erik van der Schoot toonden dat zij niet voor niets al maanden bovenaan staan. Ze lieten geen steken vallen.

De Horntreffers bereikte voor de hervatting van de competitie de derde plaats, maar moet het voorlopig doen zonder de geblesseerde Wim van Aarle. Niels Wesseling verving hem in de partij tegen Taverbo 3 en deed dat in zijn eerste wedstrijd in de BRTC zeer goed. Hij won beide enkelspelen en had tevens een aandeel in de winst in het eerste dubbelspel. Teamgenoot Hans van Weert deed niet voor hem onder, won ook allebei zijn enkelpartijen en samen met Wesseling de dubbel. Peter van Berkel, Claudia Donders en Gijs Strik stelden hier alleen een overwinning in de laatste pot tegenover. Uitslag: 5-1.

Taverbo 1 en TavDonderslag hielden elkaar in evenwicht. Dat gold ook voor Rotsvast en Taverbo2.

Uitslagen maandag 27 februari

De Dommel/Taverbo - The A-Team        0-6

De Horntreffers - Taverbo 3        5-1

Rotsvast - Taverbo 2        3-3

TavDonderslag - Taverbo 1        3-3

Stand per 27 februari

The A-Team        90-80

Taverbo 1        90-60

De Horntreffers        90-48

Taverbo 2        90-44

De Dommel/Taverbo        90-38

Taverbo 3        90-37

TavDonderslag        90-27

Rotsvast        90-26