Jurgen van der Velden van DVG maakt een sliding en komt dicht bij een been van zijn tegenstander uit.
Jurgen van der Velden van DVG maakt een sliding en komt dicht bij een been van zijn tegenstander uit. Foto: Hans Verberk.

LIEMPDENAREN LIJDEN IN EIGEN HUIS EEN FLINKE NEDERLAAG TEGEN ALEM


DVG tankt geen zelfvertrouwen voor de competitie

Voor de stand op de ranglijst had de 0-3 nederlaag van zaterdag geen consequenties. DVG speelde in eigen huis een vriendschappelijke wedstrijd tegen Alem 1, die eerder niet doorging. De Liempdenaren tankten echter geen zelfvertrouwen voor het vervolg van de competitie.

Het voetbal lag vorige week even stil vanwege carnaval. Of DVG het leutfestijn zaterdag nog in de benen had, is niet duidelijk. Het kwam in ieder geval tekort tegen Alem. 

KLASSENBEHOUD

Vorig jaar was de thuiswedstrijd tegen deze tegenstander nog cruciaal voor de Liempdenaren. Ze wonnen toen met 2-0 en stelden daarmee klassenbehoud veilig. 

Komende zondag, 5 maart, gaat DVG op bezoek bij DBN '22 in Den Bosch. Dit elftal verloor zondag 26 februari in Boxtel van ODC. De wedstrijd tegen DVG begint om 14.30 uur.


u Verdediger Jurgen van der Velden van DVG maakt een sliding en komt dicht bij een been van zijn tegenstander uit.  Foto: Hans Verberk.