SPEELSTERS MIKKEN OP 7X7-COMPETITIE

Vrouwenteam LSV op zoek naar versterking

Sinds de zomer trainen er zes vrouwen bij de Lennisheuvelse voetbalvereniging LSV. Ze willen graag deelnemen aan een competitie voor zeventallen, maar daarvoor is versterking nodig.

De speelsters zoeken dan ook naar enthousiaste voetbalsters die aan willen haken en samen een vrouwenteam willen vormen. ,,We zijn bij LSV met open armen ontvangen", aldus het zestal. ,,We krijgen alle medewerking om een nieuw team op te zetten. Onze leeftijden variƫren van negentien tot dertig jaar, maar natuurlijk is iedereen welkom."

Leeftijd speelt geen rol, vinden de meiden. ,,We zijn gezellig en enthousiast en trainen nu al een paar maanden op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. ,,Op donderdag is het extra leuk, dan is het clubavond bij LSV."

Een zeventalcompetitie om in te beginnen lijkt de beste mogelijkheid. Er zijn verschillende opties, weten de vrouwen. ,,We zouden kunnen voetballen op alle zondagochtenden, maar er bestaat ook een variant in toernooivorm. Die houdt in dat je eens per maand wedstrijden speelt in een onderling toernooi met vier ploegen in een poule. Elke keer is het toernooitje bij een andere club. Onze voorkeur gaat naar die vorm uit. Maar we staan open voor overleg over een andere competitievorm."

De mannenafdeling van de Lennisheuvelse club zit in de lift, want voor volgend seizoen zijn er al twee nieuwe trainers en een flink aantal nieuwe spelers vastgelegd. Nu nog een vrouwenteam. Wie mee wil doen of vragen heeft, kan mailen naar info@vv-lsv.nl.