Het plaatselijke Theaterkoor Tint zong met enthousiasme eigentijdse nummers en gebruikte daarbij diverse attributen, zo was te zien tijdens de Culturale, de opening van het culturele seizoen, in september 2022.
Het plaatselijke Theaterkoor Tint zong met enthousiasme eigentijdse nummers en gebruikte daarbij diverse attributen, zo was te zien tijdens de Culturale, de opening van het culturele seizoen, in september 2022. Foto: Peter de Koning, 2022.

Koren Voices en Tint zingen in De Serenade

Het popkoor Voices en de theaterzanggroep Tint geven zaterdag 18 maart een optreden in De Serenade. Aan de Oude Dijk 117 in Liempde nemen zij de bezoekers vanaf 20.00 uur mee op een muzikale reis door de tijd. 

Het programma is gevarieerd, met muziek van Danny Vera, Coldplay, Adèle en Ed Sheeran krijgen luisteraars herkenbare liedjes te horen. Maar bezoekers kunnen ook steviger werk verwachten. 

Zo brengt theaterkoor Tint pop- en rockmuziek met drama- en theaterelementen onder muzikale leiding van Dave Hanhart. Denk aan Avicii tot Deep Purple en Alvaro Soler. Popkoor Voices zingt op zijn beurt Engels- en Nederlandstalige hits. De zanggroep staat onder leiding van dirigent Miriam van den Boer krijgt begeleiding van vier muzikanten. 

De entree bedraagt zes euro. Kaarten bestellen kan via www.deserenade.nl