Van links naar rechts op de foto: Jelle Vermeulen, Vita Driessen, Rover Hendriks en Fenne van Berkel.
Van links naar rechts op de foto: Jelle Vermeulen, Vita Driessen, Rover Hendriks en Fenne van Berkel. Foto: Linda van de Wiel.

What’s Up, stoere leeuwen?

Algemeen

De kleuters van de Angelaschool in Boxtel boften deze week. Zij werden – door CultuurBox - verrast met de dansvoorstelling ‘…En Het Grenzeloze Zwarte Sleutelgat, Puntje, Puntje, Puntje’. Deze interactieve workshop gaat over twee broertjes die via een sleutelgat terecht komen in een andere wereld. Vierjarigen Jelle Vermeulen, Vita Driessen, Rover Hendriks en Fenne van Berkel (op de foto van links naar rechts) vertellen graag, in woord en daad, over de bijzondere voorstelling. 

Volgens mij was de voorstelling heel leuk. Waar ging hij precies over? Vita: ,,Het ging over twee jongetjes en eentje werd een meisje.” Rover: ,,De voorstelling was van twee mevrouwen en zij vertelden ons wat we moesten doen. We deden een kikker na. Ik kan dat heel goed, kijk maar.” Fenne: ,,Ik ook! We gingen ook dansen en er was een taart in het toneelstuk. Maar die was niet echt. Maar de slagroom die erop zat wél.”

Wat vond je het allerleukst? Fenne: ,,De slagroom natuurlijk!” Jelle: ,,Ik wil zo’n lekkere taart als ik jarig ben. Ook mét slagroom.” Rover: ,,Ik ook. En de ene mevrouw had heel mooie bloemen in haar haren. Dat vond ik ook leuk. En we hadden een spreuk bedacht: ‘Pim, pam, peeuw, ik verander in een leeuw. Kij..