OGGELVORSEN EN MULLUKZUIPERTJES GEVEN CARNAVAL KLEUR

Optochten vol humor en creativiteit

Mullukzuipertjesland had wat te vieren en in Oggelvorsenpoel liep alles op rolletjes. Kan het vrolijker? De leutstoet in Gemonde is altijd op zaterdag en stond in het teken van 55 jaar De Mullukzuipertjes. Een dag later genoot Esch van bonte creaties.

Loopgroep De Oggelleuters ging in Esch met de eerste prijs aan de haal. Op de voet gevolgd door Pinternationals met slechts een punt verschil. In Gemonde dook Cupido waarachtig meermalen op en trof met zijn pijlen menig carnavalliefhebber. Wie eenmaal van het leutfeest houdt, krijgt elk jaar de kriebels als de dolle dagen naderen. 

UITSLAG ESCH

Individueel: CV De Helmpjes: 252 punten.

Loopgroepen:1) Oggelleuters 275 punten; 2) Pinternationals 274 punten; 3): Roze sokken 265 punten.

Wagens: 1) Bacchuscorps 285 punten.

UITSLAG GEMONDE

Loopgroep 18-: 1) We love Mulluk, The Sweethearts.

Loopgroep 18+: 1) Ge raokt men ok al 55 joar in men hart, DZN; 2) Al elf keer door Cupido in het hart geraakt, De Langste Weg; 3) Gimmese Honeymoonquiz, Tortelduifjes.

Wagens 18-: 1) Cupido in Mullukzuipertjesland, Love 55; 2) Boerderij, CV Bakt d'r niks van; 3) We zen weer los, De Maotjes.

Wagens 18+: 1) Sprookjesbos, CV van de Kaart; 2) Jong & oud verleren ut nooit, De Roestkrabbers; 3) Het dak eraf, CV de Gangmakers.
Wisselmullukkan: De Roestkrabbers.

Aanmoedigingsprijs: CG dit is nou de jeugd.