De delegatie van Defence Center Boxtel had er zichtbaar zin in.
De delegatie van Defence Center Boxtel had er zichtbaar zin in. Foto: eigen collectie.

EREMETAAL VOOR TWEE LEERLINGEN


Pupillen Defence Center doen wedstrijdervaring op

Een hele delegatie pupillen van Defence Center Boxtel kwam zaterdag uit op een taekwondotoernooi in Berkel en Rodenrijs. Lena Andrzejeweski en Jonah Groeneveld vielen in de prijzen.

Het ging om een grote wedstrijd. Een hele ervaring voor de pupillen van de Boxtelse sportschool. Ze leerden er omgaan met druk en met winnen en verliezen.

TULS

De jongste deelnemers mochten het eerst aan de bak op het onderdeel tuls. De competitie was enorm en het niveau hoog. Lena behaalde een derde plek in een poule van achttien deelnemers.

Bij het sparren reikte de taekwondo-ka tot de tweede plaats. Ze versloeg zes meisjes om het zilver veilig te stellen. Clubgenoot Jonah Groeneveld sleepte eveneens zilver in de wacht.

Deze leden deden mee, maar vielen net buiten de prijzen:
Burhan Iftikhar, Dion Seevarajah, Eshaal Ali Abbas, Izzah Ali Abbas, Job Schellekens, Kacper Andrzejeweski, Lola Groeneveld, Marieke van Heesewijk, Noa Garcia Beyers, Mihran Shouket, Rehan Ahmed Khan, Vienna Verhoof.

Geïnteresseerden in taekwondo mogen altijd twee proeflessen volgen. Ook andere sporten beoefenen is mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website van de sportschool: www.defececenterboxtel.nl.