De Kwekpoel is voor veel donseendjes het carnavaleske walhalla. Het is daar vier middagen en avonden feest.
De Kwekpoel is voor veel donseendjes het carnavaleske walhalla. Het is daar vier middagen en avonden feest. Foto: Bas van den Biggelaar, 2022.

De Kwekpoel gaat maandagavond met carnaval ‘helemaal Stuk’

Jeugd

Ze zijn er bijzonder trots op. De Knokkers, organisatoren van het jeugdcarnaval in de Kwekpoel, heeft de mannen van Stuk weten te strikken. Maandagavond 20 februari zetten dj’s Giel de Winter en Stefan Jurriens het feestpaleis op zijn kop.

De bekende YouTube-sterren komen naar Boxtel in het kader van het 55-jarig bestaan van openbaar jeugdcarnaval. De organisatie heeft de bij de jeugd populaire act kunnen boeken dankzij onder meer de lotenverkoop. ,,Alle kinderen zijn dolenthousiast. Daar doen we het natuurlijk voor. Als zij uit hun plaat gaan, is het voor ons geslaagd”, geeft medeorganisator Bernadette Hoogakker aan.

PARTYBANDJES

Naast Stuk zorgt de KeK Partycrew ook deze avond voor muziek en entertainment. De entreebandjes voor de feestavonden in de Kwekpoel kosten elf euro en zijn te koop bij Ring & Go of via www.kwekpoel.nl. Losse kaartjes kosten drie euro en zijn op de avond zelf verkrijgbaar bij sportcentrum De Dommel aan de Van der Voortweg.