Uitgedaagd door Lego Master Lola Nouwens maakten kinderen vorig jaar in Bon Salon hun mooiste creaties met bouwsteentjes.
Uitgedaagd door Lego Master Lola Nouwens maakten kinderen vorig jaar in Bon Salon hun mooiste creaties met bouwsteentjes. Foto: Bas van den Biggelaar.

Nu al volop animo voor activiteiten in spiegeltent

Algemeen

Hoewel de opening pas eind mei plaatsvindt, zijn er nu al diverse aanmeldingen voor activiteiten in spiegeltent Bon Salon. Tijdens twee brainstormavonden werden volop ideeën gelanceerd om het programma zoals dat in de voorbije jaren werd uitgerold ook breder te trekken, meldt Wies Vissers van de programmacommissie.

Vissers was tot vorig jaar samen met haar man Cees de Wildt eigenaar van Bon Salon die al diverse malen in kasteelpark Stapelen werd opgebouwd. Het koppel verkocht de nostalgische danstent aan de nieuw opgerichte lokale stichting Bon Salon die de exploitatie voortzet. Samen met Ludy Meister, sinds vorig jaar voorzitter van Boxtel Vooruit, is Vissers kartrekker van een zevenkoppige werkgroep. Die zorgt voor de invulling van het vier weken durende activiteitenprogramma komend voorjaar.

JUMELAGE WITTLICH

Er zijn al diverse boekingen. Vorige week meldde deze krant al dat de openingsavond van de spiegeltent is voorbehouden aan de uitreiking van de vijfjaarlijkse Jonkers Van der Velden Cultuurprijs. ,,Dat gebeurt op vr..