Cas Janssen tijdens een optreden in 2020.
Cas Janssen tijdens een optreden in 2020. Foto: Peter de Koning.

Cas kan podium van Oggelrevue niet missen

Cultuur

Al tien jaar is Cas Janssen uit Esch op meerdere fronten actief bij de plaatselijke Oggelrevue. Ook bij de komende editie op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari om 20.00 uur in Dorpshuis De Es. Hij zou alleen teksten schrijven, maar het podium lonkte. Hij vervult dan ook enkele rolletjes.  

Vanaf het moment dat hij voor het eerst meedeed aan de Oggelrevue verloor hij zijn hart aan de pronkzitting. Cas ruimt met veel plezier jaarlijks tijd in voor een actieve bijdrage aan dit dorpsevenement door een typetje neer te zetten of een buut de zaal in te slingeren. 

Voor de komende kolderavond is Cas toegetreden tot de zevenkoppige revuecommissie. Daarin is hij samen met Koen Schalkx druk doende geweest met het schrijven van uiteraard vooral humoristische teksten. 

In Oggelvorsenpoel loopt dit jaar alles op rolletjes. Dat is echter niet het thema van het komende festijn. ,,We hadden nog teksten liggen van een wegens corona afgelaste editie. Daar zijn we op voort gaan borduren. We hebben een gestructureerde lijn uitgezet en die doorge..