Schrijfster Annejet van der Zijl is te gast tijdens Boek in Boxtel op 4 februari. Ze is auteur van onder meer de bestseller Sonny Boy.
Schrijfster Annejet van der Zijl is te gast tijdens Boek in Boxtel op 4 februari. Ze is auteur van onder meer de bestseller Sonny Boy. Foto: Anja van Wijngaarden.

Boek in Boxtel met de bekende auteur Annejet van der Zijl

Schrijfster Annejet van der Zijl, onder meer bekend van de titels Sonny Boy en Fortuna's kinderen, is zaterdag 4 februari te gast in Podium Boxtel. Ze is op uitnodiging van de lokale bibliotheek en Bruna Boxtel aanwezig bij het programma Boek in Boxtel.

Van der Zijl vertelt onder meer over de totstandkoming van haar boeken en de avonturen die daarbij horen, want voor haar werk doet ze over heel de wereld onderzoek.

De bekende auteur verschijnt in het programma Boek in Boxtel, dat om 20.15 uur begint. In een ‘Zomergastenachtige setting' interviewt Marlies Germanus, community manager van de bibliotheek de gast van de avond. Kaarten voor Boek in Boxtel kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de website www.podiumboxtel.nl.