Youri en Claudia van Alem zijn sinds maart vorig jaar eigenaren van de Plus aan de Van Beekstraat. Zij besloten al snel een verbouwing in te plannen. Sinds gisteren zijn ze met het personeel de schappen aan het vullen. De heropening is woensdag 1 februari. Foto: Bas van den Biggelaar.
Youri en Claudia van Alem zijn sinds maart vorig jaar eigenaren van de Plus aan de Van Beekstraat. Zij besloten al snel een verbouwing in te plannen. Sinds gisteren zijn ze met het personeel de schappen aan het vullen. De heropening is woensdag 1 februari. Foto: Bas van den Biggelaar. Foto: Bas van den Biggelaar.

Heropening supermarkt Plus nadert

Zakelijk

De verbouwing van de Plus loopt voortvarend, binnenkort kunnen consumenten weer boodschappen doen bij de super van Youri en Claudia van Alem. Zij en het personeel steken de komende dagen de handen uit de mouwen om alles af te krijgen. Woensdag 1 februari om 09.00 uur is de heropening: wie daarbij is, maakt kans op een minuut gratis winkelen.

De supermarkt in de Van Beekstraat wordt node gemist. Onder meer door de bewoners van de wijk Selissenwal, die het wel fijn vinden, zo’n grootgrutter om de hoek. 

Maar het gemis duurt niet lang meer, de verbouwing van de Plus nadert alweer zijn einde: bezoekers kunnen er vanaf woensdag 1 februari weer terecht. De winkel is op die datum in totaal slechts twee weken dicht geweest. En het geduld van de klanten wordt beloond. Behalve dat zij voortaan gebruik kunnen maken van zelfscanners, komt er ook een nieuwe afdeling: De Makerij. Daar worden verse producten bereid, zoals belegde broodjes, pizza’s en grillgerechten.