Van links naar rechts: secretaris Henk Keijsers, voorzitter Peter Korts, hoofdtrainer Henri van den Braak en penningmeester Bas Rombauts.
Van links naar rechts: secretaris Henk Keijsers, voorzitter Peter Korts, hoofdtrainer Henri van den Braak en penningmeester Bas Rombauts. Foto: eigen collectie.

DVG verlengt contract met Henri van den Braak

Algemeen

Het bestuur van DVG Liempde heeft vorige week het contract met hoofdtrainer Henri van den Braak met een vierde seizoen verlengd. Selectie, technische staf en de bestuursleden willen graag met hem door.

Het is voor Van den Braak zijn tweede trainersperiode bij de Liempdse voetbalclub. Hij zit nu in zijn derde seizoen daarvan, de eerste twee werden verstoord door corona. De hoofdtrainer presteert momenteel met de toch smalle en jonge selectie van DVG zeer verdienstelijk in de derde klasse. De club heeft dan ook alle vertrouwen in een succesvol vervolg van de samenwerking. 

,,Met Henri en zijn assistent Brord van de Sande hebben we de juiste mensen voor het door laten groeien van jonge spelers zodat DVG met het oog op de toekomst kan bouwen aan een stabiele selectieā€¯, aldus het bestuur.