Christian van Zogchel, Karin Tooren, regisseur Lieke Faber, John Zwijnenberg en Kim van Zandbeek poseren in Podium Boxtel na hun voorstelling 'Is dit nou later?'.
Christian van Zogchel, Karin Tooren, regisseur Lieke Faber, John Zwijnenberg en Kim van Zandbeek poseren in Podium Boxtel na hun voorstelling 'Is dit nou later?'. Foto: Hans van Doorn.

MUZIEKTHEATER MET PAKKENDE DIALOGEN IN 'DE SERENADE' 


'Is dit nou later?' van Theater Pulz! gaat in reprise

Fraaie samenzang in zorgvuldig gekozen liedjes van onder meer Guus Meeuwis, Van Dik Hout en Stef Bos, aan elkaar geregen met pakkende monologen en dialogen. Dat zijn de ingrediënten van de voorstelling ‘Is dit nou later?’ Theater Pulz!. Zaterdag 14 januari wordt die opgevoerd in zaal De Serenade in Liempde. 

Een uitverkocht Podium Boxtel genoot medio oktober al van het muziektheater. Onder regie van Lieke Faber uit Liempde - die zelf een van de vijf hoofdrollen vervult - verzorgen de acteurs een fraai optreden. Pianist Dave Hanhart en gitarist Jeroen Pennings geven muzikale ondersteuning.

Het stuk draait om het turbulente leven van 'mooie jongen' Jack (gespeeld door initiator John Zwijnenberg). Hij is getekend door het vroege verlies van diens moeder en een uitbundig studentenleven, inclusief oppervlakkige verliefdheden, heimelijke affaires en een échte liefde. De cast bestaat naast Zwijnenberg uit Karin Tooren, Christian van Zogchel en Kim van Zandbeek. 

De Serenade opent zaterdag 14 januari om 20.00 uur de deuren voor de uitvoering van Theater Pulz! Tickets kosten vijftien euro per stuk en zijn te koop via www.isditnoulater.nl.

Gitarist Jeroen Pennings en pianist Dave Hanhart van muziektheater Pulz!
Christian van Zogchel, Karin Tooren, Jeroen Pennings en John Zwijnenberg (vlnr).
De cast van 'Is dit nou later?' swingt op de bühne van Podium Boxtel. Van links naar rechts Karin Tooren, Christian van Zogchel, Jeroen Pennings, John Zwijnenberg en Kim van Zandbeek.
Kim van Zandbeek, John Zwijnenberg, regisseur Lieke Faber, Karin Tooren en Christian van Zogchel na afloop van hun voorstelling 'Is dit nou later?'.
Kim van Zandbeek van Theater Pulz!