Toekomstvisie op GreenTech Park Brabant
Toekomstvisie op GreenTech Park Brabant Foto: Studio Marc Vermeulen.

Ontwerp GreenTech Park goedgekeurd, inloopavond voor inwoners

Politiek

Hoewel buiten nog niets zichtbaar is, gaat het werk aan duurzaam bedrijventerrein GreenTech Park Brabant door. B en W van Boxtel hebben het ontwerpbestemmingsplan goedgekeurd. Voor mensen die er meer over willen weten is er maandag 23 januari van 17.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst in de raadzaal.

Deskundigen beantwoorden vragen over het plan voor het duurzame bedrijventerrein Vorst B op akkers nabij Lennisheuvel. Het wordt in totaal dertien hectare groot.

Circulariteit, experimenteerruimte, interactie, samen delen, organische groei, lokale energie, landschappelijke en ecologische waarde, biobased materiaalgebruik, kansen voor iedereen en een gezonde omgeving zijn tien kernbegrippen voor GreenTech Park Brabant.

TER INZAGE

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 13 januari tot en met donderdag 23 februari ter inzage. Het is dan in het gemeentehuis in te zien, maar ook digitaal, via de website ruimtelijkeplannen.nl. Naar aanleiding van eventuele bezwaren kan het ontwerp worden aangepast. Daarna buigt de gemeenteraad zich erover.