Daan van den Nosterum (links) en Jos van der Pluijm vestigen hun marketingbureau in het vroegere notariskantoor aan de Clarissenstraat.
Daan van den Nosterum (links) en Jos van der Pluijm vestigen hun marketingbureau in het vroegere notariskantoor aan de Clarissenstraat. Foto: eigen collectie.

KLUBB VESTIGT ZICH AAN CLARISSENSTRAAT IN BOXTEL

Hockeymaten starten marketingbureau

Na jarenlang samen in hetzelfde hockeyteam te hebben gespeeld, hebben Daan van den Nosterum en Jos van der Pluijm uit Boxtel een nieuw marketingbureau opgericht: Klubb. 

,,We kennen elkaar al sinds we jong zijn en weten intussen wat we aan elkaar hebben", zegt Jos. ,,Het leuke is dat we van elkaar verschillen, waardoor we elkaar goed aanvullen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook binnen onze specialisatie", vervolgt Daan. Jos' specialisme is het ontwerpen en realiseren van websites, die van Daan het promoten ervan via onder andere Google Advertising.

MEER DAN LOKAAL

Door deze diensten perfect op elkaar aan te laten sluiten, zorgen de twee Boxtelaren voor nieuwe klanten, opdrachten of medewerkers voor hun opdrachtgevers. Het plan voor de komende jaren is om Klubb zowel regionaal als landelijk écht op de kaart te zetten en dit te doen met dezelfde hoeveelheid passie en plezier als vroeger op het hockeyveld.