,,Alles in dit 'winkeltje' is veranderd, behalve deze toppers", wees filiaalmanager Oskar Martens (links) gisterochtend bij de heropening naar zijn medewerkers.
,,Alles in dit 'winkeltje' is veranderd, behalve deze toppers", wees filiaalmanager Oskar Martens (links) gisterochtend bij de heropening naar zijn medewerkers. Foto: Bas van den Biggelaar.

FILIAALMANAGER JUMBO COMPLIMENTEERT MEDEWERKERS


'Team nam geen genoegen met zesje'


Vervolg voorpagina

Alles is in het werk gesteld om klanten van de Jumbo nooit meer weg te laten gaan. Dit beloofde filiaalmanager Oskar Martens de wachtende rij mensen bij de opening van de vernieuwde supermarkt. ,,Alles is veranderd. Behalve deze toppers achter mij", wees hij naar zijn team. Dat was afgelopen week van 's ochtends vroeg tot 's avond laat in touw...

Het vaste personeel van de Boxtelse Jumbo werkte de afgelopen twee maanden bij andere vestigingen van de Veghelse grootgrutter. ,,We merkten dat de personeelsleden elkaar misten. Ik vat dat op als compliment", aldus Martens.

KLUS TE KLAREN

Sinds vorige week woensdag had het team een klus te klaren. ,,Met zijn allen hebben we de schappen gevuld en ingericht. Gisteravond (dinsdag - red.) waren we om kwart voor elf klaar. Alleen de versproducten zijn vanochtend nog ingeruimd", vertelde de bedrijfsleider kort nadat hij de eerste klanten weer verwelkomde. 

Er is volgens Martens in de afgelopen week hard en enthousiast gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de opening. ,,Ik zag dat onze medewerkers daarbij geen genoegen namen met een 'zesje'. Iedereen ging voor een topprestatie", glunderde hij.

AVONDJE DOORZAKKEN

Met zijn team vierde Martens zaterdagavond een feestje in café 't Hart van Boxtel. ,,Uitbater Iris Koesen werkte hier ook ooit, dus de keuze voor haar kroeg was niet zo moeilijk. We kozen bewust voor zaterdag, omdat zondag de enige dag in de afgelopen week was waarop niet werd gewerkt. Dus kon iedereen doorzakken en 's ochtends uitslapen."