SAMENKOMST BIJ BLUSCO OP 10 DECEMBER

Dorpsbewoners Lennisheuvel kijken uit naar kerstfair

Corona stak twee jaar lang een stokje voor het dorpsevenement, maar zaterdag 10 december kan hij weer plaatsvinden: de kerstfair in Lennisheuvel. Jaarlijks kwamen de inwoners in de decembermaand samen in de hal van brandpreventiebedrijf Blusco aan de Runmolen 2. Dat gaat binnenkort dus weer gebeuren.

De ruimte waar normaal brandweerlieden en bhv'ers oefenen, wordt omgetoverd tot een gezellig kerstdorpje met een levende kerststal en grote boom. De organisatie geeft aan dat er verschillende kraampjes met kerstspulletjes komen te staan en ook de kerstman op bezoek komt. Voor alle inwoners is er gratis snert en glühwein en voor de kinderen is er entertainment.

HUIFKARTAXI

Ook mensen die slecht ter been zijn en kinderen kunnen gemakkelijk naar de Runmolen komen. Er rijdt namelijk een huifkar door het dorp om hen op te halen. ,,Zo kan iedereen bij de kerstfair aanwezig zijn voor een gezellig samenzijn in aanloop naar de feestdagen", aldus de organisatoren. De bijeenkomst voor inwoners van Lennisheuvel is gratis en duurt van 15.00 tot 21.00 uur.