Na ruim twee maanden bouwen en verbouwen opende Jumbo vanochtend zijn nieuwe Boxtelse vestiging in winkelcentrum Oosterhof.
Na ruim twee maanden bouwen en verbouwen opende Jumbo vanochtend zijn nieuwe Boxtelse vestiging in winkelcentrum Oosterhof. Foto: Bas van den Biggelaar.

Ruim, licht, veel. En: alles bij de hand

Algemeen

,,Je vindt hier een assortiment waarvan sommigen niet eens wisten dat het bestaat.” Dat zei Oskar Martens vanochtend tegen de wachtende klanten bij de compleet vernieuwde Jumbo in het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof. Cees van der Meijden trok de bedrijfsleider even later meteen aan zijn jasje: ,,Alleen is er geen varkenslever.” Martens keek verbaasd, maar beloofde dat de Boxtelaar volgende week níet misgrijpt.

Van der Meijden grinnikt en neemt het niet zwaar op dat hij zijn favoriete gerechtje deze week niet kan bereiden. ,,Het is een prachtige winkel geworden en lekker ruim. Ik ben blij weer lekker te voet mijn boodschappen te kunnen doen. Ik woon vlakbij.” 

Op de vraag hoe hij tijdens de ruim acht weken durende sluting vanwege de verbouwing zijn inkopen deed, antwoordt hij naar Jumbo in Schijndel te zijn gereden. Niet naar een andere supermarkt in Boxtel? ,,Nee, Jumbo is gewoon míjn winkel.”

VEEL EFFICIËNTER

Margreet Vossen is al even enthousiast als Van der Meijden. Zij deed haar boodschappen de afgelopen twee maanden wél in een van de andere lokale supermarkten. ,,Maar het is fijner dat ik nu weer in mijn eigen buur..