Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Aan de slag bij de nieuwe Jumbo Oosterhof Boxtel

Als onderdeel van een fijn team met leuke collega’s werken in een dynamische en in dit geval splinternieuwe omgeving. Het kan.


Op woensdag 30 november opent namelijk de totaal vernieuwde Jumbo Oosterhof in Boxtel met een feestelijke confetti-knal zijn deuren en er is volop ruimte voor medewerkers vanaf 13 jaar die zich verdienstelijk willen maken als hulpkracht in de avonden en weekenden maar ook part time of fulltime overdag op de versafdelingen, als kassamedewerker of vakkenvuller.

BOXTEL – Er word nog hard gewerkt aan de finishing touch, maar binnenkort wordt de totaal vernieuwde Jumbo Oosterhof in Boxtel heropend. Om de supermarkt zoals vanouds te laten draaien is er een zoektocht naar nieuwe medewerk(st)ers van (bijna) álle leeftijden op álle supermarktfronten. Vanaf 13 jaar oud ben je namelijk al welkom. Een 13 en 14-jarige mag alleen op zaterdag werken. Een 15-jarige mag dat ook door de week van 16.00 uur tot 19.00 uur. Als je 16 jaar of ouder bent zijn er geen restricties meer”, vertelt filiaalleider Oskar Martens. Hij zoekt hulpkrachten die vooral in de avonden en weekenden willen werken. “Een hulpkracht werkt 3 tot 12 uur per week. Een dienst duurt drie uur dus zij kunnen indien gewenst vier dagen in de week werken en een extra centje verdienen”, legt Oskar uit. Dat kan als vakkenvuller, aan de kassa, maar ook bij het groente & fruit, brood en de vleesafdeling. In de nieuwe winkel komt ook een ‘eiland’ waar vers belegde broodjes gemaakt worden, salades, pizza’s en sushi. In deze zijn ook mensen die part time tussen 16 en 32 uur of fulltime vanaf 32 uur willen werken. Iedereen kan en mag solliciteren want er is werk genoeg en een opleiding is niet nodig. “Afhankelijk van de wensen en het gesprek dat we na sollicitatie voeren delen we iemand in. Die krijgt om te beginnen een interne opleiding en er loopt iemand mee die hem of haar inwerkt”, meldt Oskar. De nieuwe winkel heeft een veel groter oppervlak en ruimte voor (veel) nieuwe mensen. Die hoopt hij dan ook snel welkom te gaan heten. Via de website jobs.jumbo.com kan een sollicitatieformulier ingevuld worden. Oskar: “Hoe sneller mensen reageren, des te vlugger zij hier aan de slag kunnen.” 

Ben je 13 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan, part time of fulltime baan, ga dan naar onze website: www.jobs.jumbo.com en vind onze vacatures.