COLOFON


Uitgever

Stichting Brabants Centrum

Stichting Brabants Centrum zet zich sinds 1944 in voor een levendig en betrokken dorp. Ze doet dit zonder winstoogmerk. De stichting steunt zeer veel initiatieven van de dorpen en zorgt met haar kranten Brabants Centrum en De Meierij Boxtel voor de communicatie over alles wat er in de gemeenschap gebeurt. 

Mijn Boxtel

Iedere maand verschijnt Mijn Boxtel in zowel Brabants Centrum als in De Meierij Boxtel. Het is een magazine met een andere insteek dan de nieuwskranten. Het is ook gekoppeld aan de instagrampagina 'Mijn Boxtel'. 

Het magazine en de instagrampagina zijn voor clubs, verenigingen en stichtingen die op velerlei manieren actief zijn in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. Zij dragen veel bij aan de levendigheid van onze dorpen en krijgen dan in het magazine aandacht voor hun club. Om anderen te inspireren en te enthousiasmeren. Ook ondernemingen spelen een belangrijke rol in de gemeenschap. Niet alleen door de werkgelegenheid die zij bieden, maar ook door hun maatschappelijk betrokkenheid. Ook daar laten we het licht op schijnen. 

Redactie

Brabantscentrum@mijnboxtel.nl

Lezersbereik

Doordat het magazine zowel in Brabants Centrum als in De Meierij Boxtel verschijnt heeft het een uniek bereik. Brabants Centrum wordt bezorgd bij 7.000 leden, die voor het lidmaatschap betalen. De Meierij Boxtel wordt gratis huis aan huis bezorgd in de gemeente Boxtel. Tezamen bereiken deze twee kranten meer dan 90% van alle huishoudens. 

Media-advies

Paul Melis / 06-51 13 07 62

paul.melis@brabantscentrum.nl

Copyright

Het auteursrecht op de in dit magazine verschenen artikelen wordt door de uitgever voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, vermenigvuldigd of gekopieerd zonder toestemming van de uitgever.